Veleučilište VERN' i vodeća nezavisna agencija za istraživanje tržišta Hendal potpisali su Sporazum o suradnji

Veleučilište VERN' i vodeća nezavisna agencija za istraživanje tržišta Hendal potpisali su Sporazum o suradnji. U prostorima VERN'a sporazum su potpisali dekan Goran Radman i direktorica Hendala Ines Došen.

 

 

"Smatramo da ova suradnja otvara niz područja i aktivnosti za obje institucije na kojima pronalazimo puno sinergijskih i dodirnih točaka, od aktivnosti studenata, istraživanja i razvoja, pa do organizacije stručnih skupova i konferencija. Raduje nas činjenica da ćemo zajedničkim

snagama otkrivati nove vrijednosti u sklopu tema kojima se naše institucije bave", izjavila je vlasnica Hendala Nevenka Hendrih.


Sporazum je potpisan na temelju prepoznatih zajedničkih interesa, podudarnosti poslovnih ciljeva i međusobnog uvažavanja, a njime je definirana suradnja na području aktivnosti studenata, razvoja studijskih programa, cjeloživotnog obrazovanja, istraživanja i razvoja, stručnih skupova i izdavaštva, te ostalih područja od zajedničkog interesa.

"Potpisivanje ovog sporazuma je tek prvi korak. Želja nam je nastaviti razvijati suradnju na dogovorenim područjima i poticati procese u kojima će se naše osnovne djelatnosti još više prožeti i omogućiti stvaranje više dodane vrijednosti, kako našim tako i Hendalovim dionicima", poručio je dekan VERN'a Goran Radman.


 

aktualno

Vijesti