Donacije

Sukladno našem uvjerenju i  vrednotama koje se manifestiraju kroz društveno odgovorno poslovanje naše tvrtke, odlučili smo osnažiti dosadašnje kapacitete i izgraditi nove načine pomoći  pojedincima i udrugama u lokalnoj zajednici.

Upravo iz ovog razloga od veljače 2016. godine Hendal aktivno sudjeluje u  projektu „Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj“. Projekt je sufinanciran iz EU programa IPA 2012 i od strane Ureda za udruge Vlade RH. Zajedno sa  Regionalnom zakladom za lokalni razvoj Zamah radili smo na razvijanju modela strateške korporativne filantropije. Rezultat suradnje naše tvrtke i Zaklade Zamah je upitnik za udruge i pojedince koji će vam pomoći da kvalitetnije strukturirate vaše zahtjeve za pomoć i riješite problem kojeg navodite.  U tu svrhu, kao odgovorna tvrtka vjerujemo da ćemo bitno uspješnije sudjelovati u razvoju hrvatskog društva.

Kako bismo mogli na objektivan način vrednovati upite za donacije, molimo Vas ispunite upitnik za organizacije ili upitnik za pojedince te nam ga vratite na e-mail: info@hendal.hr. Hendal će provesti evaluaciju zahtjeva jednom godišnje  (krajem godine).

Upitnik organizacije
Upitnik pojedinci