Tko smo

Hendal je vodeća nezavisna istraživačka agencija s dugogodišnjim iskustvom koja kontinuirano prati svjetske trendove u istraživačkoj industriji. Od osnivanja 1993. godine, u agenciji se iznimna važnost pridaje kvaliteti – prva smo istraživačka kuća sa standardom kvalitete ISO 9001:2008 te s industrijskom normom ISO 20252:2012.
 
Hendal nudi veću dodanu vrijednost klijentima putem proaktivnoga pristupa i razvijanja usluge prilagođene njihovim potrebama. Upravo individualiziranim pristupom svakom klijentu dobivaju se najbolji odgovori na specifična pitanja u poslovanju.
 
Hendal svoje klijente prati na svim tržištima na kojima posluju te nudi istu razinu kvalitete usluge istraživanja u široj regiji, uključujući i sve zemlje bivše Jugoslavije.
Kvaliteta Hendalove usluge očituje se i u kontinuiranom razvoju istraživačkih alata prema potrebama i zahtjevima poslovanja pa su ga od samih početaka korisnici ocijenili kao najinovativniju agenciju na tržištu.
 
Poštivanje najviših istraživačkih standarda Hendal dokazuje i članstvom u ESOMAR-u, svjetskoj organizaciji istraživača tržišta, te hrvatskom CROMAR-u.  Iznimno smo ponosni i na sudjelovanje u UNDP programu Global Compact za promicanje društveno odgovornoga poslovanja.

Hendal

Hendal je vodeća nezavisna agencija za istraživanje tržišta koja posluje u skladu sa certifikatima ISO
9001:2008 i ISO 20250:2012.